top of page
#Strohfelder
#Strohfelder
brilliant 5
brilliant 9
#Strohfelder
#Strohfelder
#Strohfelder

Pakkausvaihtoehdot

n. Kulutus per HEVONEN

15

80

1200

Katso enemmän kuvastosta

Video

Innovatiivinen pihkaton PUUKUITUROUHE

STROHFELDER® BRILLIANT

- PÖLYVAPAA 

- LÄMPÖKÄSITELTY 120°C ASTEESSA 

Strohfelder® Brilliant kuivike on valmistettu pehmeästä pihkatomasta puukuitu raaka-aihiosta. Brilliant Holzkrümel kuivikkeen raekoko ja vaalea värisävy tekee siitä yhden suosituimman kuivikkeen talleissa, missä esteettisyyttä arvostetaan eniten.

Brilliant puukuitu kuivike on pehmeä ja täysin pölytön. Suositellaan kevyttä kastelemista karsinan perustamisen yhteydessä, sillä kuivike lähtee turpoaa ja muodostaa nopeammin pehmeän alustan hevosille.

Hevoset eivät syö Strohfelder® Brilliant kuivikkeita. Käyttäen Strohfelder® Brilliant kuivikkeita vältytte liukkailta ja märiltä lattioilta, joka vähentää riskejä hevosten loukkaantumisiin.

Strohfelder® Brilliant kuivike on erittäin suosittu kuivike, sillä työskenteleminen sen kanssa on helppoa ja onnistuu jokaiselta ilman isompaa vaivaa. Strohfelder® Brilliant  ei aiheuta hevosille allergisuutta kuten kutterilastu saattaa tehdä, sillä Brilliant kuivikkeissa ei ole pihkatärpättiä joka mahdollisesti kirvelyttää hevosten silmiä ja ärsyttää hengitysteitä.

Brilliant kuivike sitoo ja eliminoi erinomaisesti ammoniakin hajua, minkä johdosta talleissa on raikkaampi ja puhtaampi sisäilma. Brilliant vaatii vähemmän työaikaa karsinoiden puhtaanapitoon ja kuivikkeen lisäämiseen. Jätteen määrä vähenee ja maatuminen tapahtuu noin 6 - 7 kk aikana.

Brilliant kuivikkeet eivät jäädy, ne ovat aina käyttövalmiina.

Myös hevoset ovat terveempiä ja tyytyväisempiä, kun suotte heille mahdollisuuden nauttia Brilliant kuivikkeista.

Käyttäen Strohfelder® Brilliant kuivikkeita, säästät aikaa ja rahaa.

- SITOO KOSTEUTTA YLI 400% 

- ELIMINOI AMONIAKIN HAJUN

- VIE VÄHÄN VARASTOTILAA

- SÄÄSTÄÄ AIKAA JA RAHAA

- ITÄVALTALAINEN LAATU

bottom of page