top of page

Innovatiivinen OLKIKUIVIKEMURSKE

#Strohfelder
#Strohfelder
#Strohfelder
#Strohfelder
#Strohfelder
#Strohfelder
#Strohfelder
#Strohfelder

Pakkausvaihtoehdot

18 kg

500 kg

1000 kg

Katso enemmän kuvastosta

STROHFELDER® PLATINUM

Fein

- PÖLYVAPAA 

- LÄMPÖKÄSITELTY 120°C ASTEESSA 

- SITOO KOSTEUTTA YLI 400% 

- ELIMINOI AMONIAKIN HAJUN

- VIE VÄHÄN VARASTOTILAA

- SÄÄSTÄÄ AIKAA JA RAHAA

- ITÄVALTALAINEN LAATU

Strohfelder® Platinum Fein olkiuivike murske on valmistettu 100% puhtaasta vehnä oljesta, Strohfelder®​ kuivikkeet eivät sisällä kemikaaleja, kuten hajusteet, uutteet, sidonta aineet taikka muuta vastaava. Huomio! Kaikki edellä mainitut lisä-aineet saattavat kehittää siipikarjalle ja myös ihmisille allergisia reaktioita! Strohfelder®  olki kuivikkeet ovat pölyttömijä. Kuivike tuotanto ja pakkausvaiheessa on poistettu kaikki pölyt ja pienemmät ainesosat. Kaikki Strohfelder® kuivikkeet on lämpökäsitelty 120 °C asteessa, joka tekee niistä yhden turvallisimman kuivikkeen markkinoilla. Mandolliset home, sieni, salmonella, coli-bakterit ja muut riskitekijät ovat eliminoitu lämpökäsittely yhteydessä. Lämpökäsittely takaa myös kuivikkeen alhaisen kosteuden, joka Strohfelder® kuivikkeissa jää alle 8% omapainosta, minkä johdosta Strohfelder® 1000 kg kuivikkeissa on enemmän kuivike aineita, kuin esimerkiksi muiden valmistajien kuivikkeissa, jonka kosteus on lähelle 12% ja enemmän. Strohfelder® ammatti kuivikkeet Absorboi kosteutta yli 400% omapainoon verrattuna. Strohfelder® kuivikkeet absorboi ja eliminoi ammoniakin hajun mistä johtuen "FEED CONVERSION RATIO" paranee huomattavasti.

Strohfelder® Platinum Fein olkikuivike murske on neutraali pH tasoa (pH7). Käytetty kuivike on erinomainen lannoite pelloille, tarhaan, niityille taikka raaka-aineeksi biokaasu yksiköille. Käyttäen Strohfelder® Platinum kuivikkeita teidän siipikarjan-, liha- ja maitokarjan tilalla, tiedätte tarkalleen että olette minimisoinut lähes olemattomaksi kaikki mandolliset riskit ja vaarat, liittyen kuivikkeisiin ja tulette tekee huomattavasti parempaa taloudellista tulosta. Strohfelder® Platinum Fein on innovatiivinen ja nykyaikainen kuivike toimivuudeltaan, tehokkuudeltaan ja taloudellisesti, kerran kokeiltuaan. 
Strohfelder® tuotteiden tasainen korkea laatu ja puhtaus on taattu Itävaltalaisella tarkkuudella, jatkuvalla tuotekehityksella ja kuivike alan tuntemisella. 

bottom of page